strumica denes logo

УМС СТРУМИЦА СО ПАРОДИЈА: ДЕДО МРАЗ ДА ГИ ЗЕМЕ ЦРНИЛАТА ОД СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

декември 18, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 18, 2018

Категории:

Култура

Младите струмичани незадоволни од начинот на кој се води државата и општината синоќа ги спакуваа лажните ветувања на премиерот и ги оставија под новогодишната елка на Плоштадот во Струмица.

“Оваа година Дедо мраз наместо да донесе подароци, за доброто на сите нека ги земе црнилата што во една година ги донесе Владата за регионов и земјата” – напишаа тие.