Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА: ГЛАС ВО ЗАМЕНА НА ГНАС

Home

 

УМС Василево на својата официјална страница на фејсбук, денеска објавија видео, односно пародија која ја насловија „Глас во замена на гнас“. Во продолжение во целост ви го прикажуваме интегралниот текст:

„Ако порано беше рециклирај, реупотреби за енергија, па депонирај, сега ќе биде – намали отпад, рециклирај, реупотреби за енергија, па депонирај.За таа цел членовите на УМС Василево, преку краток видео запис ја потсетуват локалната власт и одговoрните за нечистотијата и непријатниот мирис кој сеуште се шири од депонијта во с.Добрашинци. Епа еве луѓе погледнете и уверете се каков живот дојде со новата локална власт во о.Василево.“

Погледнете го видеото:

УМС ВАСИЛЕВО

УМС ВАСИЛЕВО СО ПАРОДИЈА: ГЛАС ВО ЗАМЕНА НА ГНАС Ако порано беше рециклирај, реупотреби за енергија, па депонирај, сега ќе биде – намали отпад, рециклирај, реупотреби за енергија, па депонирај.За таа цел членовите на УМС Василево, преку краток видео запис ја потсетуват локалната власт и одговoрните за нечистотијата и непријатниот мирис кој сеуште се шири од депонијта во с.Добрашинци. Епа еве луѓе погледнете и уверете се каков живот дојде со новата локална власт во о.Василево.ОД НАС БАРАА ГЛАС, А ДОБИВМЕ УШТЕ ПОГОЛЕМА ГНАС!!!

Posted by УМС Вмро-Дпмне, Василево on Wednesday, 26 September 2018