Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ

(ФОТО) УМС ВМРО-ДПМНЕ СО ДЕЛЕГАЦИЈА НА 12 КОНГРЕС НА ЕПП!

Home

Младинската организација на Европската партија одржува Конгрес во Атина на кој се избира Извршен одбор и Претседател. Во делегацијата на УМС за 12 ти Конгрес се Владимир Ристов од Струмица, Филип Ѓорѓиев и Сузан Хасан.

Делегацијата учествува активно во сите делови на Конгресот. Денеска пред младите од над 30 земји се обрати Манфред Вебер кандидат за претседател на Европската Комисија и голема надеж за Европа според повеќе аналитичари и познавачи на европската политика.