Home

Perdormire

Tag - струмичанка

Култура

ДА СПОДЕЛУВАМЕ СИТЕ: БРОЕВИТЕ ЗА ДОНАЦИИ ЗА НАШАТА НИНА ИЗЛЕГОА – ПРЕСКОКНЕТЕ ЕДНО КАФЕ И ДОНИРАЈТЕ!

Потребни сме и на нашата струмичанка Нина Димитревска од Струмица која мора да замине на операција во САД која чини 65.000 евра, која вклучува и обавезна пост...

Култура

МЛАДАТА ДИЗАЈНЕРКА ОД СТРУМИЦА-ДАНИЦА СТОЈАНОВА, ЗА ПРВ ПАТ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ СО НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕКЦИИ И ДОСТИГНУВАЊА!

Секоја дама е вистинска дама кога го избира вистинскиот стил како да се облече. Модата е битен фактор за жената… Младата дизајнерка Даница Стојанова ќе...