strumica denes logo

(ВИДЕО) „90 СЕКУНДИ“ СО СТРУМИЧАНКАТА АЛЕКСАНДРА ЈАНЕВА!

Автор:

Датум:

декември 15, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 15, 2018

Категории:

Култура

„90 SECONDS“ е серијал во кој што еден гостин одговара на брзо поставени забавни прашања и има 90 секунди за истите. Овојпат, гостинка на познатиот јутјубер „Стефонатор“ беше нашата струмичанка Александра Јанева. Во продолжение погледнете го видеото: