strumica denes logo

ДА СПОДЕЛУВАМЕ СИТЕ: БРОЕВИТЕ ЗА ДОНАЦИИ ЗА НАШАТА НИНА ИЗЛЕГОА – ПРЕСКОКНЕТЕ ЕДНО КАФЕ И ДОНИРАЈТЕ!

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

ноември 1, 2018

Категории:

Култура

Потребни сме и на нашата струмичанка Нина Димитревска од Струмица која мора да замине на операција во САД која чини 65.000 евра, која вклучува и обавезна пост оперативна рехалибитација од еден месец, помагала што ќе ги добие, авионски карти, визи, сместување и трошоци во Америка. За сето тоа да го добие Нина мораме да донираме!

143 103 ТЕЛЕКОМ
143 469 ВИП

ЛИНК ЗА ОНЛАЈН ДОНИРАЊЕ ОД СТРАНСТВО: https://www.gofundme.com/6rtxv-help-for-nina?fbclid=IwAR3kkqTuvt1g0nQD8nnvbrx9m4piihtQ1EXanxasMaEFysEL6uxCQCGUG3o