Home

Perdormire
Култура

СТРУМИЧАНКАТА ВЕСНА СПАСОВА НА 5 ОКТОМВРИ ЌЕ НАСТАПИ НА МАКФЕСТ 2018!

Home

Младата и талентирана струмичанка Весна Спасова на 5 октомври за прв пат ќе настапи на познатата и традиционална музичка манифестација МАКФЕСТ 2018. МАКФЕСТ оваа година ќе започне од 20:30 часот со преност на МРТ, а Спасова ќе настапи седма по ред. Да ја поддржиме и да навиваме за неа!