strumica denes logo

Прекрасната струмичанка Ана Филев со самостојна изложба насловена „Носталгија“

Автор:

Датум:

октомври 14, 2018

Категории:

Култура, Настан

Автор:

Датум:

октомври 14, 2018

Категории:

Култура, Настан

Академскиот сликар, прекрасната струмичанка Ана Филев на 19 октомври со почеток од 19:00 часот во НУЦК „Антон Панов“ ќе ја отвори својата самостојна изложба која е насловена „Носталгија“. На изложбата ќе бидат презентирани дела инспирирани од македонската стара архитектура. Повелете и уживајте во уметноста на Ана!