strumica denes logo

МЛАДАТА ДИЗАЈНЕРКА ОД СТРУМИЦА-ДАНИЦА СТОЈАНОВА, ЗА ПРВ ПАТ ЌЕ СЕ ПРЕТСТАВИ СО НЕЈЗИНИТЕ КОЛЕКЦИИ И ДОСТИГНУВАЊА!

Автор:

Датум:

јули 3, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 3, 2018

Категории:

Култура

Секоја дама е вистинска дама кога го избира вистинскиот стил како да се облече. Модата е битен фактор за жената…
Младата дизајнерка Даница Стојанова ќе се претстави со неколку нејзини колекции и достигнувања.
‚‚20 години добивав подароци на мојот роденден, оваа година за мојот 21ви роденден сакам некому да подарам насмевка…‘‘ – Се нејзините зборови кои беа иницијатива своето прво претставување во родниот град да го претвори во хуманитарна ревија.
Гости кои се приклучуваат да ја збогатат програмата се:
Ивана Василева во придружба со Мите Арапов и Миле Спасов кои ќе изведат неколку музички точки, и студиото за хип-хоп танци One Way Dance Studio.