Home

Perdormire

Tag - Селект

Култура

ЧЕТИРИ ПИВА И ПИЦА ИЛИ ПАСТАРМАЈЛИЈА ЗА 400 ДЕНАРИ – ФЕНОМЕНАЛНА ПРОМОЦИЈА НА СЕЛЕКТ ЗА ЛИГА НА ШАМПИОНИТЕ!

СЕЛЕКТ и овојпат со феноменална промоција за сите љубители на спортот. Четири пива и пица или пастармалија за само 400 денари за време кога се играат...

Култура

НЕЗАМЕНЛИВИОТ СЕЛЕКТ-СТРУМИЦА СЛАВИ 14 ГОДИНИ ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ-ПРИСУТНИТЕ НА РОДЕНДЕНОТ ЌЕ ГИ ЗАБАВУВА PEDJA MEDENICA!

14 години постоење , 14 години синоним за најдобрите забави во градот, 14 години двигател на ноќниот живот во нашиот град. Почитувани, со неизмерна радост Ве...