strumica denes logo

МИРЗА СЕЛИМОВИЧ ДОАЃА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 11, 2018

Категории:

Култура

Најхаризматичниот , најдобриот и најпопуларниот во моментот турбо-фолк пејач на балканот!!!!
#MirzaSelimovic со концертен настап во Сабота , 19 Мај , во CafeBarSelect..
Mjesto Zlocina, Da Se Opet Rodim , Imash Me , Bolish Me и многу други хитови ќе бидат дел од саботниот репортоар….
резервации & информации:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov