strumica denes logo

РЕЛЈА ПОПОВИЧ ОД ЕЛИТНИ ОДРЕДИ ВО САБОТА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Магазин

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Магазин

Српската поп-фолк ѕвезда ,миленикот на женската популација , #ReljaPopovic , во #CafeBarSelect #Сабота14Април..
Адреналина, Лом, Трошим Паре,Пакао од жене, Хочу да се напијем, Београд још живи, и многу други хитови ке одекнуваат оваа саботна ноќ…..
резервации & инфо:
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov