strumica denes logo

ГОЛЕМА РОДЕНДЕНСКА ПРОСЛАВА ВЕЧЕРВА ВО СЕЛЕКТ-ГРАТИС ВАУЧЕР ЗА ПАТУВАЊЕ НА КРФ ЗА ДВАЈЦА ЗА НАЈСРЕЌНИОТ!

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Култура

Петок0 6 jули голем концертен настап на балканската поп-фолк ѕвезда #PedjaMedenica! Голема роденденска прослава по повод 14 роденден на #CafeBarSelect, голем број на изненадувања! Награда за најсреќниот , #ГРАТИС ваучер за патување на КРФ(Грција) во времетраење од 7 дена!З атоа не размислувајте и резервирајте навреме.
070/310-013 071/307-891 075/346-232