strumica denes logo

НАЈБАРАНАТА И НАЈПОПУЛАРНАТА ВО МОМЕНТОТ БАЛКАНСКА ЅВЕЗДА-МИЛИЦА ПАВЛОВИЧ, ДОАЃА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

јуни 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 10, 2018

Категории:

Култура

 

Најбараната и најпопуларната во моментот балканска ѕвезда , поп-фолк пејачката која ни доаѓа од Србија , која зрачи со својот сексипил и изнудува воздишки секаде каде што има настапувано!!
Дами и Господа #CafeBarSelect Ви ја представува #MilicaPavlovic , #Сабота23Јуни !!!

резервации & инфо :
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov