strumica denes logo

ОФИЦИЈАЛНА МАТУРСКА ВЕЧЕР ЗА СИТЕ МАТУРАНТИ ОД МАКЕДОНИЈА НА 18 МАЈ ВО СЕЛЕКТ-СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 8, 2018

Категории:

Култура

Официјална матурска вечер , за сите матуранти од цела Македонија!!!!
Петок 18 Мај , заедно со #Cyrilic vo #CafeBarSelect да ја прославиме најлудата вечер од годината!!!!
резервации & инфо!!!
070/310-013 Magdalena Magi Vitanova
071/307-891 Mitko Kocev
075/346-232 Martin Majstorov