strumica denes logo

ПОГЛЕДНЕТЕ КОИ СЕ СРЕЌНИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА УТРЕШНАТА ЗАБАВА ВО СЕЛЕКТ!

Автор:

Датум:

јули 5, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 5, 2018

Категории:

Култура
 1. Никола Бактарлиев
 2. Христијан Николов
 3. Александар Данилов
 4. Сузана Трајкова
 5. Влатко Петров
 6. Марија Таневска
 7. Јулија Николова
 8. Горан Петров
 9. Оливера Преметарова
 10. Ристе Ристов
 11. Александар Поп-Стојанов
 12. Елена Митрова
 13. Сара Србиноска
 14. Тасева Мони
 15. Саше Јаневски
 16. Даниел Бошков
 17. Џорџина Србиноска
 18. Драгица Петрова
 19. Драгица Тренчева
 20. Коста Киров

ДОБИТНИЦИТЕ СВОИТЕ ВЛЕЗНИЦИ МОЖЕ ДА ГИ ПОДИГНАТ СО ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА ВО СЕЛЕКТ!