Home

Perdormire

Tag - премиер

Струмица

(Фото) Премиерот Заев и министерот Николовски уживаа во природните убавини на Струмица!

Вчерашниот празник и нерабоден ден, премиерот на Република Македонија, Зоран Заев и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски го...