strumica denes logo

„НИКОГАШ СЕВЕРНА” ОСАМНА НА УЛИЦАТА НА ПРЕМИЕРОТ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 12, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јануари 12, 2019

Категории:

Струмица

Синоќа на улицата на премиерот во Струмица осамна транспарент со натпис „Никогаш Северна“. Утринава исто така и други транспаренти и пораки беа закачени на разни локации во градот.