Home

Perdormire
Струмица

ЗОРАН ЗАЕВ ЗАЕДНО СО ВАСИЛЕВСКИ И МАНЧЕВСКИ ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА СТРУМИЦА!

Home

Заедно со министерот за информатичко општество и администрација и директорот на МЕПСО, премиерот на Република Македонија-Зоран Заев, денеска ќе остварат посета на локацијата каде се монтира заштитно јаже со оптика на далекувод од преносната мрежа на МЕПСО во Струмица.