АНКЕТА: Има ли Струмица бенефит од фактот дека е роден град на премиерот?

декември 10, 2018

Струмица е град кој отсекогаш раѓал големи уметници, спортисти, политичари кои придонесувале и се’уште придонесуваат за доброто на овој град. Во моментот претседател на Владата на Македонија и лидер на СДСМ e Зоран Заев кој исто така е роден во Струмица. Има ли Струмица бенефит од фактот дека е роден град на премиерот? Вашите размислувања може да ги дадете во коментар веднаш под објавата.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: