Home

Perdormire

Tag - Мај Травел

Култура

НАГРАДНА ИГРА: ПРВИТЕ 20 КОИ ЌЕ РЕЗЕРВИРААТ ДО 20 ЈУНИ ЛЕТУВАЊЕ ВО СОНЧЕВ БРЕГ ДОБИВААТ 50% ПОПУСТ НА ЛУКСУЗНИТЕ АПАРТМАНИ!

Туристичката агенција МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА која несомнено оваа лето ги има најдобрите и најниските понуди за летување на СОНЧЕВ БРЕГ организира наградна игра...

Култура

НОВО,НОВО,НОВО: 53 € 7 НОКЕВАЊА ПО ЛИЦЕ СОНЧЕВ БРЕГ 2018 – ХОТЕЛ ДАРИУС-МАЈ ТРАВЕЛ СО НЕВЕРОЈАТНИ ЦЕНИ ЗА ОВАА ЛЕТО!

53 € 7 НОКЕЊАНА ПО ЛИЦЕ СОНЧЕВ БРЕГ 2018 – ХОТЕЛ ДАРИУС РЕЗЕРВАЦИЈА САМО ОНЛАЈН СО ГОЛЕМИ ПОПУСТИ Туристичкиот пакет се плаќа со банкарски трансфер...

Култура

(ЛЕТО 2018) 7 НОЌЕВАЊА ВО ЛУКСУЗНА СОБА ВО ХОТЕЛ ВЕДНАШ НА ПЛАЖА СО ПОЈАДОК ЗА 161€ НА СОНЧЕВ БРЕГ-САМО СО МАЈ ТРАВЕЛ-СТРУМИЦА!

СОНЧЕВ БРЕГ – ХОТЕЛ ПРАДО НА ПЛАЖА 7 ноќевања со појадок луксузна соба 01.06 –14.06 сместување: 7 ноќевања со појадок луксузна соба (за 2 лица) -161 € по...

Струмица Денес

(ЛЕТО 2018) ПОНУДА НА МЕСЕЦОТ: ВО ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ХОТЕЛИ НА СОНЧЕВ БРЕГ, ОВАА ЛЕТО 140 ЕВРА СЕДУМ НОЌЕВАЊА ALL INCLUSIVE САМО СО МАЈ ТРАВЕЛ!

ALL INCLUSIVE GOLDEN INA – СОНЧЕВ БРЕГ 2018 ALL INCLUSIVE ПО ЛИЦЕ 28.04-30.05 – 7 ноќевања – 140 € 1.06-15.06- 20 – 7 ноќевања – 175 € 16.06-30.06- 38 – 7...