Perdormire

Ново во Градот

Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: „CATS“ Е ИМЕТО НА НОВИОТ БУТИК ЗА ДЕТСКА ОБЛЕКА!

Неодамна на улицата „Ленинова“ бр. 62 помеѓу новата слаткарница на „Канела“ и поранешен „Балдо кафе“ се случи официјално отварање на старо-новиот бутик „CATS“...

Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ОФИЦИЈАЛНО ОТВАРАЊЕ: Д КЛУБ-РАДОВИШ Е НОВОТО МЕСТО КАДЕ ВАШИТЕ ПРОСЛАВИ ДОБИВААТ БЛЕСОК!

Синоќа во Радовиш се случи долго очекуваното свечено отварање на рибниот ресторан Д КЛУБ. На самото отварање присуствуваа многу гости кои им посакаа успешна...

Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: НАЈДОБРИТЕ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ, ПИЦИ И ПАСТАРМАЈЛИИ ВКУСЕТЕ ГИ ВО „ЏОКАНО“

На улицата „Јанко Цветинов“ бр.48a или поточно во срцето на пазарот „Чешел“ односно на местото на поранешен „Бистро“ се отвори ново место во Струмица каде...

Ново во Градот

ВОНРЕДНА ИНФОРМАЦИЈА ОД АМСМ:СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ КУКЛИШ-СВИДОВИЦА, СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН

АМСМ информира дека од 21:50 ч. во Струмица, регионалниот пат од с. Куклиш кон с. Свидовица и обратно е во прекин поради сообраќајна незгода на излез од с...

Ново во Градот

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА ПОМЕЃУ АВТОБУС И АВТОМОБИЛ ВО БЛИЗИНА НА ПАЗАРОТ „ЧЕШЕЛ“ – СООБРАЌАЈОТ ВО ПРЕКИН!

Пред половина час во близина на пазарот „Чешел“ се случи сообраќајна несреќа помеѓу автобус и автомобил поради што сообраќајот во моментот е во прекин и е...

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif