strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: СЕ ОТВОРИ „HAIR GALLERY BY ALEX“ НА СТИЛИСТОТ-ФРИЗЕР АЛЕКСАНДАР ТОШЕВ!

Автор:

Датум:

декември 10, 2019

Автор:

Датум:

декември 10, 2019

„Hair Gallery by Alex“ е новиот галериски простор во градот на стилистот и фризер Александар Тошев кој доби свое официјално отворање викендот. Галерискиот простор е на два спрата каде уметноста и фризерско-козметичките работи се вкрстуваат. Тошев своето долгогодишно искуство постојано го збогатува на голем број обуки, семинари и саеми. Тој нуди:

Професионални консултации и изработка на истите
Најновите техники на нијансирање, шишање и фарбање
Изработка на свечени фризури
Надградба на природна коса и природна перика (lejs front) за жени и силиконска протеза за природна коса за мажи
Најновите трендови за шминка за сите свечени потреби фотосесии и снимања на видео записи

„Hair Gallery by Alex“ се наоѓа на улицата „Јосиф Јосифоски Свештарот“ бр.31 наспроти ноќниот клуб „Маф-Маф“. Телефон за закажување на термини 077/723-639 или преку социјалните мрежи фејсбук и инстаграм. (ФБ:Hair Gallery by Alex и инстаграм hairgallerybyalex)

Во продолжение погледнете ја целосната фотогалеија од отворањето: