НОВО И ЕДИНСТВЕНО ВО СТРУМИЦА: „МЕДИКВАНТ“ Е ИМЕТО НА НОВООТВОРЕНИОТ ЦЕНТАР ПО КВАНТНА МЕДИЦИНА ВО ГРАДОТ!

февруари 8, 2020

Струмица неодамна доби единствен центар во градот по квантна медицина кој го носи името „МЕДИКВАНТ“. Истиот се наоѓа на улицата „Огражден 21“. Локацијата може исто така да ја видите и во долу објавени фотографии. Биорезонантната терапија ви овозможува:

ТЕСТИРАЊЕ

На многу неинвазивен начин ќе се открие што го оптеретува вашето тело, што ги спречува вашите саморегулирачки и самолекувачки сили, што е можна причина за вашите проблеми.

ДЕТОКСИКАЦИЈА

Затоа што на најбезбеден и најефикасен начин ќе го детоксицирате вашето тело и ќе ја вратите психо-физичката рамнотежа.

ПОДОБРУВАЊЕ НА ЗДРАВЈЕТО

Бидејќи тоа е одличен начин да го подобрите квалитетот на вашиот живот и да останете здрави.

Инаку, „МЕДИКВАНТ“ нуди и третмани со биорезонантна терапија кои Ви помагаат да се реактивира само-заздравувањето и да го доведете телото во рамнотежа, што е и суштината на здравјето! Во продолжение погледнете ги фотографиите:

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ