Home

Perdormire
Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Ново во Струмица: На самиот плоштад во градот се отвори ново COFFEE TO GO „Мјау, Мјау“

Home

Струмичани вечерва добија уште едно ново место за релаксација и уживање! Coffee to go „Mјау,Мјау“ се наоѓа веднаш наспроти споменикот „Гоце Делчев“ на самиот плоштад. Повелете и уживајте во вашето омилено топло чоколадо, кафе, чај или што и да посакате. Тимот на Струмица Денес им посакува многу успех во работењето! Во продолжение погледнете дел од фотографиите: