НАСКОРО НОВО ВО ГРАДОТ: Познатата компанија „ЕГЛО“ со свој салон и во Струмица!

ноември 11, 2019

Познатата компанија „ЕГЛО“ која располага со производи за надворешно и внатрешно осветлување наскоро со свој салон и во Струмица.

Со толку многу нови производи секоја година и бројни патенти, „ЕГЛО“ дефинитивно е иноватор на масовниот пазар за осветлување. „ЕГЛО“ се наоѓа на добро познатата локација, салонот на поранешен „АМЦ“ на излезот од Струмица.

Наскоро очекувајте информации и фотографии на портал Струмица Денес.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ