Home

Perdormire
Ново во Градот

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) Ново во Струмица: Вкусете ја најдобрата скара на жар во градот во „ФИЛЕ“

Home

Ако досега се двоумевте каде е најдобрата скара во Струмица, од денес сигурно нема! Скара на жар „ФИЛЕ“ синоќа доби свои официјално отворање на Булевар „Гоце Делчев“ бр.40 или веднаш до познатиот „Вкус“. Интересно е тоа што самата скара ќе биде подготвувана на жар, а „ФИЛЕ“ ви нуди и сендвичи со скара. Телефон за нарачки: 076 345 333. Повелете посетете ги и уверете се во нивниот квалитет и одлична услуга. Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отворањето кое ја подготви Столе Ангелов: