Home

Perdormire
Ново во Градот

НОВО ВО СТРУМИЦА: БРОЈ 1 СРЕДСТВАТА ЗА ЧИСТЕЊЕ „CHANTECLAIR“ ВО ИТАЛИЈА, СЕГА И ВО СТРУМИЦА – НИВНИ УВОЗНИК Е НОВООТВОРЕНАТА КОМПАНИЈА „СЕМПЕР ИНВЕСТ“

Home

„СЕМПЕР ИНВЕСТ“ е името на новата струмичка компанија која е официјален увозник и дистрибутер на познатите италјански средства за чистење „CHANTECLAIR“. Ова се производи кои дефинитивно за многу кратко време станаа дел скоро од секој дом. Дајте сјајна чистота на малите и големите површини на вашиот дом со средствата на Chanteclair.

Сите производи на Chanteclair се обединети од вредностите на:

Традиција – бренд со цврсти корени

Ефективност – формули со високи преформанси

Безбедност и доверба

Едноставност – оригинални производи создадени во согласност со животната средина

Chanteclair средствата се број 1 средства за чистење во Италија. Сега по италијанска формула достапни и кај нас.

Увозник и дистрибутер за Р.Македонија Семпер-Инвест Доел

СЕМПЕР ИНВЕСТ

УЛ.БАЛКАНСКА БР 4 СТРУМИЦА

ТЕЛ БР -075/237-777

075/233-176

075/478-659