bandr

Култура

Култура

Одржана еднодневна работилница во Струмица за изработка на еко-проекти преку игри за деца од предучилишна возраст

Во рамките на реализацијата на проектот „Еко-градинки за одржлива иднина“,на ден 15.05.2018 година во Струмица се одржаеднодневна работилница за изработка на...

Култура

ГЕСТ ЗА ПОЗДРАВ: ДЕНЕС МУ Е РОДЕНДЕН, НО НЕ ГО ПРОСЛАВИ ТУКУ ОДЛУЧИ ПАРИТЕ ДА ГИ ДОНИРА НА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ!

За разлика од стандардното славење на роденден, струмичанецот Христијан Николов одлучи да направи нешто што досега никој не го направи во овој град. „Kако...