Home

Perdormire
Култура

(СПОДЕЛУВАЈТЕ) ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА ПОДАРУВА АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВ НА СТРУМИЧАНИ!

Home

Дијаконија Македонија подарува
АПАРАТ ЗА МЕРЕЊЕ ШЕЌЕР ВО КРВ во комплет со ленти и пенкало за боцкање!

Се што треба да направите за да бидете потенцијален добитник на апаратот е:

1. Лајк на страната Дијаконија Македонија – Мис Стон Центар Струмица, Diakonie Macedonia

2.Сподели ја објавата

Извлекувањето ќе биде по случаен избор на ден 31 Декември 2018 година.

Со среќа!