Home

Perdormire

Хуманост

Хуманост

Еден милион денари за хуманоста на семејството на Верица Белчовска – донација од сопствениците на „Галф Оил“

Семејството Стајиќ донираше исто толку и на семејството на Емилија Динева во мај лани, која беше донатор на срцето кое беше првата ваква трансплантација...

Струмица Хуманост

СТЕФАН ТАУШАНОВ СО БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ: НИКОЈ НЕ ЗНАЕ ШТО НОСИ УТРЕ, НО ДЕНЕС СЕКОЈ ОД НАС ПОКАЖУВА ДЕКА Е ЧОВЕК!

Стефан Таушанов:  Драги пријатели! Сами можеме да направиме малку, но заедно можеме се. Ви благодарам што во овие тешки моменти сте со мене, и за сите Ваши...

Хуманост

КОСТА КОСТАДИНОВ: МОЈАТА ДЕКЕМВРИСКА ПЛАТА ЌЕ ОДИ ЗА ПОДДРШКА НА СОЦИЈАЛНО РАНЛИВИ СЕМЕЈСТВА!

Коста Костадинов, пратеник од редовите на СДСМ: Еден од темелите на мојата социјалдемократска идеологија е солидарноста. Доаѓа време на среќни моменти, моменти...

Струмица Хуманост

СПОДЕЛУВАЈТЕ: Апел за помош на 29-годишниот Ѓорѓе Џонов за операција во Турција, потребни се 100.000 евра!

Македонската јавност се обединува за да му помогне на Ѓорѓе Џонов. 29-годишниот фудбалер има потреба од финансиска поддршка во здравствената борба. За...

Хуманост

СОБРАНИ ОКОЛУ 45.000 ЕВРА ЗА СТРУМИЧАНЕЦОТ ПЕТАР ПОПОВ – ЛИНКОТ ЗА ОНЛАЈН ДОНАЦИЈА Е ПРИКАЧЕН ВО ОБЈАВАТА!

Кликни ОВДЕ за да донираш! На интернет страницата за донации gofundme, за струмичанецот Петар Попов досега се донирани околу 45.000 евра. Петар многумина го...

Хуманост

УЧИЛИШТЕТО СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“ ПО ПОВОД СВЕТСКИОТ ДЕН НА ХРАНАТА, ДОНИРАШЕ ЈАБОЛКИ КОИ ЌЕ ПОСЛУЖАТ КАКО ДЕСЕРТ ЗА СТАРИТЕ И ИЗНЕМОШТЕНИ ЛИЦА!

Дијаконија Македонија – Мис Стон Центар Струмица: По повод светскиот ден на храната 16 октомври, каде што повеќе од 900 милиони луѓе во светот гладуваат...

Струмица Хуманост

СПОДЕЛУВАЈТЕ: СЕ РАБОТИ ЗА НАШ СТРУМИЧАНЕЦ, ДА МУ ПОМОГНЕМЕ НА ПЕТАР ПОПОВ ДА ЗАМИНЕ НА ЛЕКУВАЊЕ!

Почитувани наши читатели, се работи за наш сограѓанин! Струмичани, за наш сограѓанин се работи! Сите хумани луѓе од Струмица, но и цела држава уште еднаш имаат...