НАЈМАЛКУ ДВЕСТЕ СЕМЕЈСТВА ЌЕ БИДАТ ДЕЛ ОД ХУМАНИТАРНАТА ВЕЛИГДЕНСКА АКЦИЈА НА ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА!

март 30, 2023

ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА:

Драги браќа и сестри,

Елеуса Фондација ги подготвува празничните велигденски пакети со храна и хигиенски средства. Годинава најмалку двесте семејства ќе бидат дел од хуманитарната акција. Оваа година, како и претходната, нашата Фондација ќе испраќа хуманитарна помош за најранливите браќа и сестри од Струмичката Православна Епархија и пошироко.

Доколку и Вие, како поединци или фирми, сакате да бидете дел од оваа акција може да донирате основни прехранбени артикли и средства за хигина или да донирате средства на нашите жиро-сметки.
За повеќе детали пишете ни на нашата електронска пошта eleusafondacija@gmail.com или на телефонскиот број 078 218 660.

Денарска жиро-сметка: 300030000262856
Фондација ЕЛЕУСА Струмица

Цел на дознака: Донација

Девизна сметка:
KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE
BRANCH STRUMICA MACEDONIA
SWIFT: KOBS MK 2X SRB
Beneficiary Customer:
IBAN: MK07300701003869006
FONDACIJA ELEUSA STRUMICA
Kiril i Metodij 24 STRUMICA, R.MACEDONIA

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: