АНА ИВАНОВА Е СЕДУМГОДИШНАТА ХЕРОИНА ОД СТРУМИЦА КОЈА ЈА СКРАТИ СВОЈАТА КОСА ЗА ДА ЈА ДОНИРА НА ДЕЦАТА БОЛНИ ОД РАК!

март 18, 2023

Денот го започнуваме со убава информација. Нашата седумгодишна хероина Ана Иванова од Струмица, на своја иницијатива ја скрати својата коса за да ја донира на децата болни од рак. Родителите на Ана за Струмица Денес велат дека ова била нејзина голема желба и благодарение на фризерското студио АХА, таа е исполнета.

Браво Ана!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: