Home

Perdormire

Author - superadminstrumica

Струмица Денес

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ЕНТУЗИЈАСТ-СТРУМИЦА ГО ОДБЕЛЕЖА ДЕНОТ НА ЗАГИНУВАЊЕТО НА ТРАЈКОВСКИ ПО СНЕЖНАТА БЕЛАСИЦА!

ПАОК „ЕНТУЗИЈАСТ“-СТРУМИЦА по тринаесетти пат ја реализираше својата активност „Одбележување денот на загинувањето на Претседателот Борис Трајковски...

Струмица Денес

ПО ПОВОД ОТВАРАЊЕ НОВ ОБЈЕКТ СЛАТКАРНИЦА-БУРЕКЧИЛНИЦА БИСЕР ВРАБОТУВА ПЕКАР ЗА БЕЛИ ПЕЦИВА И ЛИСНАТО СЛАТКАР(КА) И ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА

Слаткарница-Бурекчилница Бисер по повод отварање на нов објект има потреба од девојка за работа, пекар за бели пецива и лиснато како и слаткар или...