Home

Perdormire

Author - superadminstrumica

Култура

ИНТЕРВЈУ НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: Како мал срамежлив и повлечен, а денеска струмичанецот Александар Филев е еден од најголемите уметници во Македонија!

Александар Филев е роден во 1982 година,во Струмица. Своето образование го почнува во средното училиште за применета уметност „Лазар Личеноски“ –...

Магазин

Трето издание на „Винодонија“ – симболот на винската култура и најзначајниот вински настан во Македонија

Преку 250 етикети на вино од 30 македонски и странски винарии, ќе може да се дегустираат на третиот по ред Скопски вински салон – „Винодонија 2018“...