ПРОМОЦИЈА НА НАЈ АТРАКТИВНИОТ ДЕТСКИ ЛЕТЕН КОУЗОН КАМП 

април 17, 2018

Коузон со големо задоволство ве поканува во сабота на 21 Април да се дружиме и влогуваме.
Место на настанот – Градски плоштад- Струмица

НЕКОЛКУ ЧАСОВНО ЗАЕДНИЧКО ДРУЖЕЊЕ , СНИМАЊЕ И ЗАБАВА – MEET UP и многу многу изненадувања

Коузон Ве поканува да се:

РАБУДИТЕ 
ВЛОГУВАТЕ 
и да ЛЕТУВАТЕ ВО КОУЗОН КАМП ВО ГРЦИЈА 

КОУЗОН КАМПС ЗАЕДНО СО :

1. ИВАН АЈНШТАЈН – https://goo.gl/gW4yng
2. IB.PRODUCTION – https://goo.gl/bctbyu
3. АНДРЕЈ ПРАВИ ВЛОГОВИ

Оваа сезона во нашиот камп во Грција воведуваме уште неколку нови содржини, меѓу кои ке биде и КУРС ЗА ВЛОГУВАЊЕ и тоа под стручно водство на нашите суперпопуларни ВЛОГЕРИ.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ