(ВИДЕО) Погледнете како струмичанецот The Marshall беше исфрлен од Skopje City Mall!

март 1, 2018

Во најновиот влог на The Marshall може да видете како сакајки да направи видео за City Mall Vlogger не му дозволуваат да снима и го исфрлаат од Скопје City Mall

ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДНЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: