strumica denes logo
ВРАБОТУВАЊЕ

април 20, 2019

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ЕКСПАНДА: ОГЛАСОТ ВАЖИ САМО ЗА СТРУМИЦА!

Доколку сакате да работите во компанија со традиција и присуство

Види повеќе

април 11, 2019

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ТРИ КЕЛНЕРИ!

Ресторан „Џоканов’ има потреба од три келнери. Плата 18.000 денари.

Види повеќе

април 3, 2019

МОБИЛАРА MEGAMAX ИМА ПОТРЕБА ОД ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО МОБИЛАРА!

MEGAMAX има потреба од лице заинтересирано за работа во мобилара.

Види повеќе

март 8, 2019

ГОЛЕМА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА БУГАРСКИТЕ ПЛАЖИ КОИ СТАНУВААТ СЕ ПОГОЛЕМА АТРАКЦИЈА!

Сакате да имате вистинско незаборавно летно искуство? Не постои подобар

Види повеќе

февруари 26, 2019

СТРУМИЧКАТА ФИРМА НИПРОМ БАРА РАБОТНИЦИ НА ТЕРЕН ИЛИ ЗА ВО ПОГОН СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Нипром вработува! Бараме работници за работа на терен или во

Види повеќе

февруари 15, 2019

ОГЛАС: ФИРМАТА ВАМЕТАЛ ДООЕЛ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА!

Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица има потреба од вработување на: -овластен

Види повеќе