Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: РЕСТОРАН „ЏОКАНОВ“ ИМА ПОТРЕБА ОД ТРИ КЕЛНЕРИ!

Home

Ресторан „Џоканов’ има потреба од три келнери. Плата 18.000 денари. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 076 253 444