ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: АЛ БИМАКС БАРА РАБОТНИЦИ ЗА РАБОТА НА ТЕРЕН И ВО ПОГОН СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

април 15, 2019

Ал Бимакс вработува! Бараме работници за работа на терен и во погон, со или без работно искуство. За повеке информации јавете се на бројот 075 310 035. Ал Бимакс се занимава со  производство на ПВЦ и АЛУМИНИУМСКА столарија!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: