СТРУМИЧКАТА ФИРМА НИПРОМ БАРА РАБОТНИЦИ НА ТЕРЕН ИЛИ ЗА ВО ПОГОН СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

февруари 26, 2019

Нипром вработува! Бараме работници за работа на терен или во погон, со или без работно искуство. За повеќе информации и упит обратете се на бројот 070390644. Ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: