Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ПОЗНАТАТА СТРУМИЧКА КОМПАНИЈА КИ-ПАР ВРАБОТУВА ПОВЕЌЕ ЛУЃЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ!

Home

 

КИ-ПАР има потреба од:

  • Оператор на машина за кроење
  • Оператор на машина за кантирање
  • Општ работник

Кандидатите е потребно да имат завршено средно образование, со или без работно искуство.

Тел за контакт: 076/210-810

еmail: pogon@ki-par.com.mk