ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО ЕКСПАНДА: ОГЛАСОТ ВАЖИ САМО ЗА СТРУМИЦА!

април 20, 2019

Доколку сакате да работите во компанија со традиција и присуство на македонскиот пазар повеќе од 25 години, да работите во динамична работна средина, имате желба за работа во дистрибутивниот сектор и сте комункативна личност тогаш ова е работата за вас!

Место: Струмица
Позиција: Дистрибутер- комерцијалист

Опис на работно место:
Дистрибуција и продажба на производите од асортиманот на трговското друштво ЕКСПАНДА ДООЕЛ Скопје.
Врши продажба на роба до продажните места од реонот за кој е задолжен и со кои компанијата има склучено договор за деловна соработка.

Се ангажира за зголемување на продажбата и бројот на активни продажни места за реонот за кој е задолжен

Оптимално планирање на дневни залихи на производите

Почитување на процедурите на работа

Редовно одржување и одговорност за возилото и опремата

Квалификации:

Образование: минимум ССС

Возачка дозвола: Б категорија (минимум три години возачко искуство)

Познавање на јазик, Познавање на работа со компјутер

Претходно работно искуство во дистрибуција ќе се смета за предност

Лични карактеристики:

Иницијатива, комуникативност, упорност, одговорност

Проактивен и професионален пристап во работата

Чесност и лојалност

Способност за работа во тим и во динамична средина

Ефикасност, Желба за напредок и усовршување.

Ние нудиме:

Работно време од 08 до 16 часот од понеделник до петок.

Вработување на определено време од 1 месец со можност за продолжување.

Можности за индивидуален напредок во работата и усовршување преку дополнителни обуки и тренинзи.

Кратка биографија и мотивационо писмо на е-маил: rosica.sekulovska@expanda.com.mk или на адреса ул.1550 бр.26 – Визбегово, Скопје Рок за избор 90 дена од денот на објавување на огласот.

По извршена селекција само одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

Ве молиме без телефонски јавувања.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: