Home

Perdormire
Струмица

ОГЛАС: ФИРМАТА ВАМЕТАЛ ДООЕЛ-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА!

Home

Фирмата ВАМЕТАЛ ДООЕЛ Струмица има потреба од вработување на:

-овластен сметководител со лиценца – 1 лице
-сметководител за внатрешно сметководство – 1 лице

За подетални информации обратете се на телефонските броеви: 078 444-222 и 034 329-284.