ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ВОЗАЧ СО ПОЛОЖЕНА Ц и Е КАТЕГОРИЈА ЗА ВОЗЕЊЕ РЕДОВНИ ТУРИ НА РЕЛАЦИЈА МК-ЕУ И ОБРАТНО!

април 15, 2019

Се бара возач со положена Ц и Е категорија за возење редовни тури на релација МК ЕУ и обратно. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 072 227 345

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ