ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА СТОИЛКОВ ПРОДУКТ КОЈА СЕ ЗАНИМАВА СО ПРОИЗВОДСТВО ОД МАСИВНО ДРВО БАРА РАБОТНИЦИ И РАКОВОДИТЕЛ ЗА ПРОИЗВОДТСТВЕН ПОГОН!

март 13, 2019

Струмичката компанија СТОИЛКОВ ПРОДУКТ која се занимава со производи од масивно дрво има потреба од работници и раководител на производствен погон во масинско одделение. Предност имаат сите оние кои се со искуство. Компанијата нуди одлични услови за работа. Заинтересираните може да се јават на следниот телефонски број: 078 346 744

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: