Perdormire

Tag - ПОЖАР

Хроника

Голем шумски пожар во Ново Село

Вечерва има активен шумски пожар во м.в. “Рамница” во Ново Село, Струмичко – информираат од Центарот за управување со кризи на Република Македонија. Попладнево...

Настан

Струмица не ги заборавa Стојанов Пено,Стојков Блажо,Ѓергиев Мите и Гркљанов Војо ,кој загинаа во страшниот пожар кој се случи пред 6 години

Денес со почеток во 10:00 час. како што и беше најавено ,пред спомен обележјето во Струмица на загинатите од пожарот  кој се случи точно пред 6 години ,на чело...