strumica denes logo

ДВЕ ЛИЦА ПРЕНЕСЕНИ ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ПО ПОЖАРОТ ВО БАНИЦА!

Автор:

Датум:

септември 27, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

септември 27, 2018

Категории:

Хроника

Двајца жители на селото Баница итно се пренесени во струмичката болница по пожарот во кој изгоре целосно една соба. Пожарот се случил околу 11:30 часот, а благодарение на пожарникарите истиот е локализиран и не се проширил низ целата куќа.