strumica denes logo

СТРУМИЦА ДЕНЕС ВО ЖИВО ОД ПОЖАРОТ: САЛОН ЗА МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА ИЗГОРЕ ДО ТЕМЕЛ!

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

април 9, 2018

Категории:

Хроника

Пожар на влезот во индустриската зона на магистралниот пат Струмица- Радовиш, на клучката кај селото Василево избувна денеска. Салон за мебел изгоре до темел!

Во близина на салонот се наоѓа и бензинска пумпа која засега не е зафатена од огнот, но се стравува дека би можело да дојде до уште поголема ако и таа биде зафатена. Огнените јазици и црниот чад можат да се забележат од огромна далечина.