Home

Perdormire
Хроника

(ФОТО) Голем пожар пред Костурино – Пожарникарите во обид да го изгаснат

Home

Како што објавуваат повеќе жители на социјалната  мрежа фејсбук, голем пожар во близина на селото Костурино односно на патот Струмица-Валандово. Очевидците не информираа дека пожарникарите со сите сили се обидуваат да го изгаснат пожарот за да не ја зафати и шумата која е во близина.